Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderlocatie in Hoenderloo

Wilt u een zakelijk evenement organiseren? Of wilt u een jubileum met familie en vrienden vieren? Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo is de ultieme feest- en vergaderlocatie in Hoenderloo. Het hotel beschikt over 110 hotelkamers en bevindt zich op een prachtig landgoed van ruim 14 hectare midden op de Hoge Veluwe.

Ervaren en doelgericht

Bij Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor uw vergadering of andere evenement. Naast comfortabele hotelkamers zijn er maar liefst 11 multifunctionele vergaderruimtes een feestfaciliteiten voor een capaciteit tot 250 personen. Dankzij de centrale ligging van het hotel is de locatie het ideale trefpunt voor zakelijke bijeenkomst en feesten en partijen.

Ook voor outdoor activiteiten kunt u bij ons terecht. Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van trainingskampen voor voetbalteams. Het eigen voetbalveld is gerenommeerd in binnen- en buitenland en is bekend van onder andere het verblijf van het Nederlands Elftal. Tevens bieden we verschillende passende vergaderarrangementen. De verschillende ruimtes zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Beurzen
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Teambuilding

Succes gegarandeerd

De verschillende vergaderruimtes zijn voorzien van aansluitende faciliteiten zodat uw bijeenkomst tot in de puntjes is verzorgd. Ons team staat graag voor, tijdens en na uw evenement voor u klaar. Uiteraard is er bij het hotel gratis parkeergelegenheid voor uw gasten en maakt u in het hele hotel gebruik van gratis WiFi.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met de afdeling Banquet Sales via 055 - 5062828 of banquetsales@fletcherhotelhoenderloo.nl.

Zalen

11 multifunctionele vergaderzalen tot 250 personen - 110 hotelkamers

 

Theater

Tot 250 personen

Cabaret

Tot 140 personen

School

Tot 66 personen

U-vorm

Tot 80 personen

Carré

Tot 80 personen

Diner

Tot 200 personen

Receptie

Tot 325 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke verblijf een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw verblijf, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

 • Voetbalclinic
 • Mountainbiketocht over de Veluwe
 • Speel het spel 'Wie is de Mol?'

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met de afdeling Banquet Sales via 055 - 5062828 of banquetsales@fletcherhotelhoenderloo.nl.

Foto's & video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.